Over ons

Het actuele en centrale thema vandaag de dag is: waarde. Wie van waarde is of wie waarde toevoegt is relevant. Anders niet. BIOS+ vertaalt dit als uitgangspunt in haar dienstverlening: waarde georiënteerd werken. BIOS+ voegt continu waarde toe aan processen, producten en diensten door waarde toe te voegen aan beschikbare data. Dat is de kern van wat we doen. En wat we goed doen!

Letech BV is sinds 1993 een unieke ontwikkelaar van BIOS+ voor verkoopgedreven en dienstverlenende organisaties. Met brede kennis van Data Driven Marketing en Location Intelligence, verdient Letech haar sporen voor (inter)nationale opdrachtgevers in diverse branches. 

Vacatures

Het actuele en centrale thema vandaag de dag is: waarde. Wie van waarde is of wie waarde toevoegt is relevant. Anders niet. BIOS+ vertaalt dit als uitgangspunt in haar dienstverlening: waarde georiënteerd werken. Heb je talent en herken je onze visie op waarde georiënteerd werken? Sta je open om continu kennis op te doen en expertise te delen? Ben je van mening dat je met jouw inzichten, kennis en ervaring ons ook nog wat kan leren? Neem dan vooral contact op door een mail met motivatie aan  te sturen. 

Contact

Letech B.V.

bezoekadres
Ambachtsmark 9
1355 EA Almere
Nederland

postadres
Postbus 50043
1305 AA Almere
Nederland

Tel: +31(0)33-4322333
Fax: +31(0)36-5348512
info@letech.nl