Consultancy+

De consultants van BIOS+ zijn zeer ervaren op het gebied van marketing & sales, crm & erp, en informatie & communicatie technologie. Deze combinatie zorgt voor toegevoegde waarde in alle facetten van onze dienstverlening. Zowel bij intake, research, inrichten, implementatie en advisering. Het zijn ‘metselende architecten’; ze zijn zowel creërend als tijdens de uitvoering zeer betrokken.

Door in een vroeg stadium betrokken te zijn hebben opdrachtgevers het meeste profijt van onze consultants. Met regelmaat weten ze te verrassen met goed onderbouwde plannen en strategieën, op basis van nieuwe inzichten. Onze consultants werken voor diverse type opdrachtgevers. Dat geeft ze veel branche-overstijgende inzichten en houdt ze accuraat, waar elke klant van profiteert. Vandaar dat we spreken van consultancy met een plus.

Klanten

BIOS+ werkt met veel plezier en trots voor een prachtige lijst aan klanten. Regelmatig krijgen we verzoeken tot referenties en/of klantcases. Gezien de vertrouwelijkheid van ons werk gaan we daar niet op in. Wat we wel doen is u desgewenst in contact brengen met een klant ten behoeve van een bedrijfsbezoek. U maakt onderling een afspraak waarbij u direct ervaart hoe zij met BIOS+ werken. 

Vrijblijvende presentatie

Kiezen voor BIOS+ is kiezen voor een compleet pakket, dat snel operationeel is en zeer gebruikersvriendelijk. BIOS+ is voor 95% een standaard applicatie met toch veel ruimte voor maatwerk, waardoor gebruiksvriendelijkheid enorm toeneemt. BIOS+ heeft dus geen kostbare en veelal onbeheersbare additionele ontwikkelkosten.

Wilt u zelf kennismaken met BIOS+? Onder het motto ‘the proof of the pudding is in the eating’ laten wij u graag persoonlijk ervaren hoe BIOS+ werkt. Neem contact op met ons voor het maken van een afspraak. Wij helpen u graag verder.

Support

Aan de slag gaan met BIOS+ is laagdrempelig. Het inrichten van BIOS+ in uw organisatie is het vaste vertrekpunt. Vervolgens kunt u zowel in gebruik als ondersteuning kiezen uit verschillende mogelijkheden.

Met Customer Packages biedt BIOS+ de mogelijkheid om onbeperkt (op basis van fair-use-policy) gebruik te maken van onze specialismen, voor een vast bedrag per maand. Uit ervaring blijkt dat deze packages onze klanten enorme meerwaarde bieden.

Wilt u weten wat voor u de best passende manier is? Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. We helpen u graag verder. 

Startende organisaties

Ook voor startende organisaties is BIOS+ een uitstekende keuze. Door de laagdrempeligheid en zeer eenvoudige manier van werken wordt BIOS+ zeer snel een vaste waarde in de jonge organisatie. Bestaat er al veel data in het nog jonge bedrijf? Geen probleem! Via connected platforms destilleert BIOS+ alle gewenste data naar bruikbare managementinformatie.

Wilt u weten wat voor u de beste start is? Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. We helpen u graag verder!

Meer marktaandeel - en meer markt!

In een test voor een potentiële  klant vroegen wij het bedrijf welke van hun vertegenwoordigers het beste presteerde. Ze kwamen terug met twee toppers, die in hun ogen het beste scoorden en een voorbeeld waren voor andere collega’s. Op basis van parameters bleek met BIOS+ dat ze 34% score haalden. Er was aantoonbaar veel (lees: 66%) verbetering mogelijk! Behalve optimalisatie van de huidige verkoop werd ook inzichtelijk dat bij bestaande klanten ook andere producten uit het assortiment verkocht konden worden. Door met BIOS+ te werken kregen ze niet alleen een groter deel van de taart; ook de taart werd groter!