Innovatie

Het blijft de uitdaging om op basis van huidige en toekomstige technologie te innoveren en tegelijkertijd de meerwaarde van die innovatie naar nieuwe strategieën te vertalen. Innoveren om de innovatie is leuk, maar niet bij BIOS+. Wij gaan voor kwaliteit en de zekerheid dat vernieuwingen aansluiten bij de behoefte van onze klanten.

BIOS+ betrekt altijd haar klanten in innovatie trajecten. Want alleen door zorgvuldig ontwerpen, testen en bouwen komen we tot perfect resultaat. Wij staan er altijd voor open om specifieke klantwensen te achterhalen en te vertalen naar nieuwe toepassingen. Ook met potentiële klanten komen wij graag in contact om vrijblijvend mogelijkheden te bespreken. 

PIM (Personal Interest Monitor)

Zou het niet mooi zijn als je automatisch op de hoogte wordt gebracht van ontwikkelingen of nieuws rondom een bepaald onderwerp? Een van de lopende innovaties van BIOS+ is PIM - de Personal Interest Monitor. Met PIM krijgt een gebruiker nieuws en actuele ontwikkelingen van een onderwerp, thema, bedrijf of bijvoorbeeld merk automatisch gemeld. Nieuwe informatie komt voort uit media, social media, persberichten, etc. Dus altijd actueel. 

De gebruiker bepaalt zelf de vraag en de bron waaruit de nieuwsupdates komen. En als de vraag naar tevredenheid is beantwoord, kan deze met een klik worden verwijderd uit de lijst. 

Meer weten over PIM en de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. We informeren u graag!

Klanten

BIOS+ werkt met veel plezier en trots voor een prachtige lijst aan klanten. Regelmatig krijgen we verzoeken tot referenties en/of klantcases. Gezien de vertrouwelijkheid kunnen we daar niet op in gaan. Wat we wel doen is u desgewenst in contact brengen met een klant ten behoeve van een bedrijfsbezoek. U ervaart dan direct hoe zij met BIOS+ werken.